Witaj Gościu, tutaj możesz się zarejestrować i uzyskać pełny dostęp na tej stronie

gdzie jest filtr kabinowy ????

gdzie jest filtr kabinowy ????

Postprzez lukipepe » 24 maja 2011, o 08:04

gdzie sie znajduje filtr powietrza??? bo strasznie mam zakurzone auto :(:(chodzi mi w środku.. i możne po prostu muszę wymienić...
Ostatnio edytowano 21 cze 2011, o 16:23 przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
lukipepe
 
Posty: 74

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez wolniacz » 24 maja 2011, o 08:08

Może chodzi Ci o kabinowy ??
Dojście masz spod maski od strony pasażera przy podszybiu.
Zaślepkę trzymają dwie śrubki.
wolniacz
 

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez lukipepe » 24 maja 2011, o 08:10

no dokładnie o to kaman:P dzięki:):)
lukipepe
 
Posty: 74

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez Pepi75 » 24 maja 2011, o 08:28

A masz klime? bo jak nie na prozno bedziesz go szukal :)
Avatar użytkownika
Pepi75
 
Posty: 333
GG: 1141447
Model: Brava
Silnik: Benzyna+LPG
Rok produkcji: 1996
Pojemność: 1.6, 99 KM

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez Pluszak » 24 maja 2011, o 08:42

'Pepi75' pid='14139' dateline='1306222089' napisał(a):A masz klime? bo jak nie na prozno bedziesz go szukal :)


a gófno prafda....
nie miałem klimy a filterek oryginalny siedział :)
Avatar użytkownika
Pluszak
 
Posty: 736
Lokalizacja: WGR
GG: 8583473
Model: Inny
Silnik: Diesel
Rok produkcji: 2001
Pojemność: Inny
Imie: Paweł

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez Pepi75 » 24 maja 2011, o 08:43

sa rozne anomalia.
Avatar użytkownika
Pepi75
 
Posty: 333
GG: 1141447
Model: Brava
Silnik: Benzyna+LPG
Rok produkcji: 1996
Pojemność: 1.6, 99 KM

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez tvardy » 24 maja 2011, o 09:18

'lukipepe' pid='14135' dateline='1306220685' napisał(a):gdzie sie znajduje filtr powietrza??? bo strasznie mam zakurzone auto :(:(chodzi mi w środku.. i możne po prostu muszę wymienić...


Filtr kabinowy masz po prawej stronie - po stronie pasażera - dojście od strony podszybia po otwarciu klapy. Trzeba odkręcić 2 śrubki i masz dostęp do filtra
tvardy
 
Posty: 43

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez Pepi75 » 24 maja 2011, o 10:01

Jak mial by byc bo jak nie znajduje sie tam wielka dziura :), ale nawet w takim wypadku idzie se cos pokminic w ta dziure dopasowac jaka gabke i bedzie prawie jak seryjne
Avatar użytkownika
Pepi75
 
Posty: 333
GG: 1141447
Model: Brava
Silnik: Benzyna+LPG
Rok produkcji: 1996
Pojemność: 1.6, 99 KM

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez Ramzes » 24 maja 2011, o 20:12

w moim tez brak tego filtra :) leci za to tamtedy kbel zasilajacy wzmacniacz :P
Avatar użytkownika
Ramzes
Global Moderator
Global Moderator
 
Posty: 635
Lokalizacja: Bytom/Piekary Śląskie
GG: 3802566
Model: Brava
Silnik: Benzyna
Rok produkcji: 1997
Pojemność: 1.6, 103 KM
Imie: Michał

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez BruceLee_84 » 24 maja 2011, o 20:14

a ja mam sx'a i mam takowy fylter :p
Avatar użytkownika
BruceLee_84
 
Posty: 591
Lokalizacja: Kościan
GG: 2376385
Model: Inny
Silnik: Benzyna
Rok produkcji: 1994
Pojemność: Inny
Imie: Thomas

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez tvardy » 24 maja 2011, o 21:27

Jeżeli jest klima to raczej jest ten filtr
tvardy
 
Posty: 43

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez shymbii » 24 maja 2011, o 21:33

'BruceLee_84' pid='14207' dateline='1306264487' napisał(a):a ja mam sx'a i mam takowy fylter :p


Ja w 1.4 też miałem....to chyba było w ramach rekompensaty za silnik. :P
shymbii
 

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez ticolodz » 24 maja 2011, o 22:14

bez klimy też jest ten filtr.
Avatar użytkownika
ticolodz
 
Posty: 2059
Lokalizacja: Łódź
GG: 6114861
Model: Bravo
Silnik: Benzyna+LPG
Rok produkcji: 2000
Pojemność: 2.0, 147 KM
Imie: Radosław

RE: gdzie jest filtr powietrza ????

Postprzez gucko » 21 cze 2011, o 13:09

w 1.9 jtd bez klimy tez był filtr kabinowy
gucko
 
Posty: 32
Lokalizacja: Poz/ń
GG: 0
Model: Brava
Silnik: Diesel
Rok produkcji: 2000
Pojemność: 1.9 JTD, 105 KM
Imie: Gucław

Re: gdzie jest filtr kabinowy ????

Postprzez paradise_lost » 1 lut 2013, o 17:03

A jak ja nie mam w swojej 1,6 klimy ale miejsce na filtr jest to można wrzucić, czy strata kasy?
paradise_lost
 
Posty: 53
Lokalizacja: Łask
GG: 40200331
Model: Brava
Silnik: Benzyna+LPG
Rok produkcji: 1996
Pojemność: 1.6, 103 KM
Imie: Adam

Następna strona

Powrót do Wnetrze



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron